Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing
Terug

TIGRA SMR begeleiding en opleiding

Graag willen we de TIGRA vestigingen de mogelijkheid geven om mee te draaien op de dienstverlening van SmokeFree, waar we laagdrempelig vanuit de basisverzekering mensen kunnen begeleiden bij Stoppen met roken.

Zou jij als TIGRA vestigingseigenaar de onderstaande vragen willen invullen zodat we een goede inventarisatie kunnen maken voor de behoefte in aansluiting en opleiding?

Dank je wel!

Inventarisatie Stoppen met roken coaching TIGRA netwerk

Bedankt voor het invullen van de inventarisatie. In de begeleidende mail hebben we je uitgelegd wat het potentieel is van een eigen SMR coach en hoe we dit kunnen realiseren. Zou je voor ons de onderstaande vragen kunnen beantwoorden?

naam vestiging
Interesse in SMR coaching vanuit vestiging TIGRA
Opleiding tot KABIZ geregistreerd SMR coach

Persoonlijke coaching

Het is wetenschappelijk bewezen dat individuele coaching een belangrijke succesfactor is om te stoppen met roken. Dit is ook de reden waarom de begeleiding door de SmokeFree coach de kans op jouw rookvrije toekomst flink vergroot. Je bepaalt zelf wanneer je stopt. Jouw SmokeFree coach belt je op een afgesproken tijdstip, wanneer het jou uitkomt.

De voordelen op een rij:

  • Coaching waar en wanneer het jou uitkomt
  • Bewezen effectieve methode
  • Positieve coaches met kennis van zaken
  • Geen eigen kosten door vergoeding zorgverzekeraar

De begeleiding van jouw persoonlijke coach heeft een duur van drie maanden. Na de telefonische intake zullen er nog 6 belmomenten volgen. Ook is er een mogelijkheid om in plaats van telefonische coaching, vier keer in de periode van 3 maanden fysiek af te spreken voor een coaching sessie.

Wij adviseren je ook over het gebruik van hulpmiddelen zoals nicotinepleisters of medicatie. Een effectieve combinatie die je definitief een rookvrije toekomst geeft!

Over SmokeFree

Wij zijn SmokeFree! Een team van positieve, professionele coaches die jou willen begeleiden in de stap die je hebt gezet naar een rookvrij leven. We hebben ruime ervaring met personal coaching, zowel via telefoon als face-to-face. De wens om te stoppen met roken is een mooie wens, die we graag ondersteunen door onze kennis en ervaring.

Wat zeggen anderen?

Alles bekijken
Klantverhaal | 16 april 2023
Klantverhaal Annette (60)

Ik ben heel trots op mezelf dat het stoppen met roken gelukt is. Toen ik rookte was ik erg benauwd. Ik hoestte de hele dag. Nu ik gestopt ben met roken hoest ik niet meer en ben ik ook niet meer zo be ...

Lees meer
Alles bekijken