Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing
Terug

Over ons

Wij zijn SmokeFree! Een team positieve en professionele coaches en adviseurs die jou begeleiden in de stap die je hebt gezet naar een rookvrij leven.

SmokeFree is in 1996 opgericht in Leeuwarden. Vanuit een eenmanszaak is de passie voor het begeleiden van mensen die willen stoppen met roken uitgebouwd tot een organisatie met coaches en adviseurs over het hele land. Zo kunnen we van Friesland tot Zeeland en van Gelderland tot in de kop van Noord-Holland ieder individu of organisatie helpen.

Wij geloven in de combinatie van persoonlijke begeleiding met langdurige support. Daarom krijg je bij ons niet alleen fysieke en telefonische begeleiding van onze ervaren SmokeFree-coaches, maar blijven we je een jaar lang steunen via onze SmokeFree-community. De wens om te stoppen met roken is een mooie wens, die we graag ondersteunen met onze kennis en ervaring. Uiteraard stemmen we de begeleiding af op jouw behoeften. Alle coaches staan in het ‘Stoppen met roken’-kwaliteitsregister, maar het is vooral hun instelling en positiviteit die jou gaat helpen!

Naast individuele begeleiding denken we ook graag mee met grote en kleine organisaties om stapsgewijs tot een rookvrij bedrijf te komen. Dit alles vanuit de overtuiging dat dit proces √°ltijd positief moet zijn.

Gezonder Nederland

In 2020 werd SmokeFree onderdeel van Gezonder Nederland. Gezonder Nederland is een cluster van bedrijven die allemaal op hun eigen en unieke manier iets betekenen in de gezondheid en vitaliteit van Nederland. Vanuit de overtuiging dat iedere dag de knop om kan en we allemaal iets kunnen doen aan een gezonder Nederland, helpen we mensen op weg die de eerste stap naar een gezonder leven gezet hebben. Door jou te helpen naar een rookvrij leven dragen we niet alleen bij aan jouw gezondheid, maar ook aan een gezonder Nederland voor iedereen!

We werken graag samen met de andere labels. Zo bieden onze collega’s van VytL een mooie dekking op het gebied van mentale fitheid, bieden de professionals bij Cure4Life de helpende hand met specialistische begeleiding bij afvallen en zorgt Mama Mascha voor hulp bij en inspiratie voor gezonde, makkelijke en bovenal lekkere gerechten.¬†Onze collega’s van TIGRA en Buro voor Fysieke Arbeid geloven in gezonde bedrijven met gezonde medewerkers. Ben je benieuwd naar onze ambities of zie je een match met jezelf als professional bij een van onze bedrijven? Neem contact met ons op.