Terug

Over ons

Wij zijn SmokeFree! Een team positieve en professionele coaches en adviseurs die jou willen begeleiden in de stap die je hebt gezet naar een rookvrij leven.

SmokeFree is in 1996 opgericht in Leeuwarden. Vanuit een eenmanszaak is de passie voor het begeleiden van mensen die willen stoppen met roken uitgebouwd tot een organisatie met coaches en adviseurs over het hele land. In 2020 werd SmokeFree onderdeel van Gezonder Nederland. Dit is een cluster van bedrijven die stuk voor stuk op hun eigen unieke manier iets toevoegen in de markt van gezondheid en inzetbaarheid. Vanuit de overtuiging dat iedere dag de knop om kan en we allemaal iets kunnen doen aan een gezonder Nederland, helpen we mensen op weg die de eerste stap naar een gezonder leven gezet hebben.

De SmokeFree-coaches zijn allemaal ervaren met personal coaching. Zowel via de telefoon als fysiek. De wens om te stoppen met roken is een mooie wens, die we graag ondersteunen door onze kennis en ervaring. Alle coaches staan in het ‘Stoppen met roken’-kwaliteitsregister, maar het is vooral hun instelling en positiviteit die jou gaat helpen!

Naast individuele begeleiding denken we ook graag mee met grote en kleine organisaties om stapsgewijs tot een rookvrij bedrijf te komen. Dit alles vanuit de overtuiging dat dit proces √°ltijd positief moet zijn.

SmokeFree werkt door heel Nederland en ook de SmokeFree-coaches zijn door heel Nederland verspreid. Zo kunnen we van Friesland tot Zeeland en van Gelderland tot in de kop van Noord-Holland ieder individu of organisatie helpen. Als onderdeel van Gezonder Nederland werken we veel samen met onze andere labels. Zo bieden we een mooie dekking op het gebied van leefstijl (VytL) en geloven onze collega’s van TIGRA in gezonde bedrijven met gezonde medewerkers. Ook bieden we de helpende hand in specialistische begeleiding bij afvallen door onze professionals bij Cure4Life.

Ben je benieuwd naar onze ambities of zie je een match met jezelf als professional bij een van onze bedrijven? Neem eens contact met ons op!