Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing
Terug

Stoppen met roken Zilveren Kruis

Wil jij stoppen met roken, maar lukt het steeds niet? Dan is heel verstandig om professionele hulp in te schakelen. Maar… een combinatie van persoonlijke telefonische hulp van een coach én een jaar lang support vanuit een online community is misschien wel dé oplossing, maar klinkt heel duur. Goed nieuws: het Smokefree-programma wordt volledig vergoed en kost je dus helemaal niets. Zelfs je eigen risico wordt niet aangeraakt!

Wij declareren direct bij Zilveren Kruis

Hulp bij stoppen met roken wordt één keer per kalenderjaar vergoed vanuit de basisverzekering. Voor de volle honderd procent! Je hoeft dus niets te betalen, en zelfs niet voor te schieten. Ben jij verzekerd bij Zilveren Kruis? Dan declareren wij de kosten ook rechtstreeks bij Zilveren Kruis. Wel zo makkelijk.

Meld je nu aan en krijg het voor jou op maat gemaakte programma, inclusief hulpmiddelen (pleisters, kauwgom e.d.), helemaal gratis!

Meld je aan en krijg 100% vergoed!

Hulp bij stoppen met roken

SmokeFree begeleidt al sinds 1996 stoppers zoals jij. En met succes. We hebben een specialisatie in telefonische individuele coaching, motivatieworkshops en groepscoaching, en door onze jarenlange ervaring weten wij heel goed hoe we je moeten helpen.

Daarnaast krijg je bij SmokeFree een jaar lang toegang tot onze online community waar je terecht kunt voor tips en support van de coaches, maar ook van medestoppers.

Wil je graag zo snel mogelijk stoppen met roken? Geen probleem! Stoppen kan bij ons al binnen 24 uur en overal in Nederland. Samen zetten we de knop definitief om!

Stoppen samen met een ervaren coach

Bij de telefonische coaching krijg je een persoonlijke coach toegewezen, bij wie je voor alles terechtkunt. Je coach ondersteunt je en helpt om inzicht te krijgen in je rookgerag. Hij of zij weet waar je doorheen gaat en waar je tegenaan loopt. Alle tegenslagen, spanningen én ook successen kun je met je eigen SmokeFree-coach bespreken.

Als je liever samen met een groep stopt, is er, naast de support die je vanuit onze community krijgt, de mogelijkheid tot groepscoaching. Ook bieden we bedrijven, organisaties, scholen en instellingen de mogelijkheid om een motivatieworkshop voor werknemers, leerkrachten en leerlingen te organiseren op de werk- of studieplek.

Waar wacht je nog op?