Terug

Stoppen met roken De Friesland

Stoppen met roken met de hulp van De Friesland: Professionele ondersteuning zonder extra kosten

 

Ben jij van plan te stoppen met roken, maar lukt het je niet alleen? Het is dan verstandig om professionele hulp in te schakelen. Het Smokefree-programma biedt een combinatie van persoonlijke telefonische begeleiding en toegang tot een online community, waardoor de kans op succesvol stoppen groter wordt. Het goede nieuws is dat het programma volledig vergoed wordt en je dus niets hoeft te betalen, zelfs niet je eigen risico.

Als je verzekerd bent bij De Friesland, dan declareren wij de kosten rechtstreeks bij hen. Dit betekent dat je geen kosten hoeft voor te schieten en het programma helemaal gratis krijgt. Het programma is op maat gemaakt voor jou en bevat hulpmiddelen zoals pleisters en kauwgom.

Meld je nu aan voor het Smokefree-programma en krijg kosteloos professionele ondersteuning bij het stoppen met roken. De combinatie van persoonlijke telefonische begeleiding en toegang tot een online community vergroot jouw kans op succesvol stoppen.

Meld je aan en krijg 100% vergoed!

Stoppen met roken via De Friesland: alles geregeld voor jouw succesvolle stoppoging

De Friesland is er voor jou als je hulp nodig hebt bij het stoppen met roken. Het SmokeFree-programma biedt jou de beste ondersteuning om je stoppoging succesvol te maken. En het mooie is: je hoeft je geen zorgen te maken over de kosten. De Friesland vergoedt het programma namelijk volledig vanuit de basisverzekering. Zo kun jij je volledig richten op jouw rookvrije toekomst, zonder je zorgen te maken over eventuele kosten. We regelen alles voor je, zodat jij het beste uit het programma kunt halen. Meld je nu aan en ervaar de voordelen van onze professionele en persoonlijke begeleiding bij het stoppen met roken.

 

Over ons

Welkom bij SmokeFree, waar we je graag helpen om te stoppen met roken!

Sinds 1996 hebben we talloze stoppers begeleid en met succes. We zijn gespecialiseerd in telefonische individuele coaching, motivatieworkshops en groepscoaching. Door onze jarenlange ervaring weten we precies hoe we jou het beste kunnen ondersteunen en helpen we je om de knop definitief om te zetten!

Bij SmokeFree krijg je niet alleen persoonlijke telefonische coaching van een ervaren coach, maar ook een jaar lang toegang tot onze online community. Hier kun je tips en support krijgen van de coaches én van medestoppers. Het is bewezen dat samen stoppen met roken de kans op succes vergroot, en daarom bieden we ook groepscoaching en motivatieworkshops aan voor bedrijven, organisaties, scholen en instellingen.

Of je nu graag zo snel mogelijk wilt stoppen of liever samen met anderen de strijd tegen het roken aangaat, bij SmokeFree staan we voor je klaar. Samen helpen we je om inzicht te krijgen in je rookgedrag, tegenslagen te overwinnen en successen te vieren. Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar een rookvrij leven!