Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing
Terug

Senefelder rookvrij

Ben jij klaar voor een rookvrij leven?

Goede voornemens voor 2024? Stoppen met roken!

De één lijkt het met twee vingers in z’n neus te doen, voor de ander is stoppen met roken topsport. Iedereen ervaart het anders, maar de ervaren coaches van SmokeFree hebben door de jaren heen heel wat gezien en weten als geen ander hoe ze jou naar een rookvrije toekomst kunnen begeleiden.

We weten allemaal dat stoppen met roken gezondheidsvoordelen kent, maar weet je ook precies welke? Als je klikt op de tijdlijn zie je wat er in je lichaam gebeurt als je stopt met roken. Schrik niet, maar de verandering begint bijna meteen, al na een minuut of tien. En zie je de winst na vijftien jaar? Jouw lichaam kan dat ook. Het herstellend vermogen is ongekend, als jij je lichaam de kans maar geeft.

Stoppen met roken bij SmokeFree

  • Begeleiding van een ervaren persoonlijke coach. Het is wetenschappelijk bewezen dat individuele coaching een belangrijke succesfactor is om te stoppen met roken. Begeleiding door jouw persoonlijke coach vergroot je kans op een rookvrije toekomst dan ook flink. 
  • Stoppen op jouw manier. Samen met je coach maak je je eigen stopplan. Jij bepaalt wanneer je stopt en wanneer je coach jou belt. Stoppen met roken wordt door iedereen anders ervaren en jij weet als geen ander wanneer je hem of haar het hardst nodig hebt!
  • Geen eigen kosten. Een keer peer jaar vergoedt je zorgverzekering jouw persoonlijke stoppen-met-rokentraject volledig, ook zonder aanspraak op je eigen risico. 
  • Extra motivatie door extra support. Zowel van mede-stoppers en coaches via onze online SmokeFree-community, als via het E-book dat je bij je traject krijgt. 

Lichamelijke voordelen van een rookvrij leven

Stoppen met roken heeft heel veel voordelen. Maar wist je dat de eerste gezondheidsvoordelen van stoppen met roken al na 10 minuten merkbaar zijn? We hebben  gezondheidsvoordelen voor je op een rij gezet in een tijdlijn.

 

Ben jij klaar voor je rookvrije leven? Wacht dan niet langer en meld je nu aan via het formulier hieronder!