Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing
Terug

Royal Smilde

Royal Smilde rookvrij

Over ons

Wij zijn SmokeFree! Een team van positieve, professionele coaches die jou willen begeleiden in de stap die je hebt gezet naar een rookvrij leven. We hebben ruime ervaring met personal coaching, zowel via telefoon als fysiek. Daarnaast denken we mee om van Royal Smilde een rookvrij bedrijf te maken. Dit alles doen we vanuit de overtuiging dat dit proces altijd positief moet zijn! De wens om te stoppen met roken is een mooie wens, die we graag ondersteunen door onze kennis en ervaring.

 


Persoonlijke coaching

Het is wetenschappelijk bewezen dat individuele coaching een belangrijke succesfactor is om te stoppen met roken. Dit is ook de reden waarom de begeleiding door de SmokeFree coach de kans op jouw rookvrije toekomst flink vergroot. Je bepaalt zelf wanneer je stopt. Jouw SmokeFree coach belt je op een afgesproken tijdstip, wanneer het jou uitkomt.

 

De voordelen op een rij:

  • Coaching waar en wanneer het jou uitkomt
  • Bewezen effectieve methode
  • Positieve coaches met kennis van zaken
  • Geen eigen kosten door vergoeding zorgverzekeraar

 

De begeleiding van jouw persoonlijke coach heeft een duur van drie maanden. Na de telefonische intake zullen er nog 6 belmomenten volgen. Ook is er een mogelijkheid om in plaats van telefonische coaching, vier keer in de periode van 3 maanden fysiek af te spreken voor een coaching sessie.

Wij adviseren je ook over het gebruik van hulpmiddelen zoals nicotinepleisters of medicatie. Een effectieve combinatie die je definitief een rookvrije toekomst geeft!