Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing
Terug

Patyna rookvrij

Patyna geeft jou de mogelijkheid om je gezondheid en vitaliteit onder de loep te nemen samen met een leefstijlcoach en/of een stoppen met roken coach.

TIGRA biedt in samenwerking met SmokeFree leefstijl- en stoppen met roken coaching aan. Omdat het roken meestal gepaard gaat met verschillende leefstijlfactoren, is het fijn om de holistische benadering te hanteren en te starten met een intake leefstijl.

Je ontvangt drie leefstijlcoaching sessies met TIGRA en je hebt de mogelijkheid om daarnaast telefonische  stoppen met roken coaching van SmokeFree te ontvangen. Wil je gelijk en alleen aan de slag met het stoppen met roken? Dat kan!

TIGRA

De gerichte en concrete begeleiding van de leefstijlcoaches van TIGRA Heerenveen is voor veel mensen de sleutel naar succes als het gaat om structurele verandering in leefstijl. Wij bieden binnen ons bedrijf zowel medische fitness als leefstijlbegeleiding aan.

SmokeFree

SmokeFree denkt mee om van Patyna een rookvrij bedrijf te maken. Dit alles doen we vanuit de overtuiging dat dit proces altijd positief moet zijn! De wens om te stoppen met roken is een mooie wens, die we graag ondersteunen door onze kennis en ervaring.  We hebben ruime ervaring met personal coaching, zowel via telefoon als fysiek.