Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Noodzakelijk
Statistieken
Marketing
Terug

Elastolith

Bij Elastolith vinden we jouw gezondheid heel belangrijk. Daarom bieden we samen met SmokeFree de mogelijkheid aan om onder begeleiding te stoppen met roken. Dit past binnen ons beleid, dat erop gericht is voor iedereen een fijne, gezonde rookvrije werkplek te creëren.

Op naar jouw rookvrije leven!

Inspiratiesessie

Heb je wel eens overwogen te stoppen met roken? Weet je nog niet zeker of je wel wil stoppen, maar speelt het wel eens door je hoofd? Schrijf je dan in voor deze online sessie. Dan ga je in 1,5 uur met je collega’s en een SmokeFree-coach aan de slag met het ontdekken van jou motivatie. Wat levert een rookvrij leven je nu eigenlijk op? Na de inspiratiesessie kun je je inschrijven voor het groepstraject of een individueel traject. Maar dit hoeft niet. We laten die keus volledig aan jou.

Deze sessie vindt plaats op maandag 3 oktober van 12:15 tot 13:45 uur bij Elastolith.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de inspiratiesessie “Stoppen met Roken”

Het grootste cadeau voor jezelf, is een goede gezondheid

Over SmokeFree

Wij zijn SmokeFree! Een team van positieve, professionele coaches die jou willen begeleiden in de stap die je hebt gezet naar een rookvrij leven. We hebben ruime ervaring met personal coaching, zowel via telefoon als face-to-face. De wens om te stoppen met roken is een mooie wens, die we graag ondersteunen door onze kennis en ervaring.

Wat zeggen anderen?

Alles bekijken
Klantverhaal | 16 april 2023
Klantverhaal Annette Franken (60)

Ik ben heel trots op mezelf dat het stoppen met roken gelukt is. Toen ik rookte was ik erg benauwd. Ik hoestte de hele dag. Nu ik gestopt ben met roken hoest ik niet meer en ben ik ook niet meer zo be ...

Lees meer
Alles bekijken