Terug

Gemeente Assen

Bij de gemeente Assen en Werkplein Drentsche Aa vinden we jouw gezondheid heel belangrijk. Daarom bieden we je in samenwerking met SmokeFree de mogelijkheid aan om onder begeleiding te stoppen met roken. Dit past binnen ons beleid, dat erop gericht is voor iedereen een fijne, gezonde rookvrije werkplek te creëren.

Op 6 en 8 september zullen op verschillende locaties coaches van SmokeFree aanwezig zijn. Voel je vrij de coaches aan te spreken als je meer informatie wilt over het stoppen met roken!

Hieronder lees je meer informatie over de mogelijkheden binnen de gemeente Assen en Werkplein Drentsche Aa.

Op naar jouw rookvrije leven!

Bij de gemeente Assen/Werkplein Drentsche Aa bieden we verschillende vormen van begeleiding aan bij het stoppen met roken.

Online sessie

Heb je wel eens overwogen te stoppen met roken? Weet je nog niet zeker of je wel wil stoppen, maar speelt het wel eens door je hoofd? Schrijf je dan in voor deze online sessie op 13 september. Dan ga je in 1,5 uur met je collega’s en een SmokeFree-coach aan de slag met het ontdekken van jou motivatie. Wat levert een rookvrij leven je nu eigenlijk op? Na de inspiratiesessie kun je je inschrijven voor het groepstraject of een individueel traject. Maar dit hoeft niet. We laten die keus volledig aan jou.

Deze sessie vindt online plaats op 13 september om 10:30 uur.

Schrijf je hier in voor de online sessie

Groepstraject

Binnen de gemeente Assen en Werkplein Drentsche Aa bieden wij je de mogelijkheid een groepstraject te volgen samen met je collega’s. In 3 bijeenkomsten en 4 individuele (telefonische) gesprekken word je begeleid naar een rookvrij leven. De SmokeFree-coach motiveert en ondersteunt je. Waar nodig voorziet hij of zij je natuurlijk ook van de nodige informatie. Je kunt er vanuit gaan dat de coach altijd vertrouwelijk met je gegevens omgaat, je werkgever zal nooit informatie ontvangen over jou persoonlijke traject.

Stadhuis en Werkplein Drentsche Aa:

Bijeenkomsten op:

 • Donderdag 6 oktober van 11:00-1200 uur
 • Donderdag 10 november van 11:00-1200 uur
 • Donderdag 8 december van 11:00-1200 uur
 • Eventueel ook online bij te wonen

Buitenzorg en Duurzaamheidscentrum:

 • Dinsdag 4 oktober van 15:00-16:00 uur
 • Dinsdag8 november van 15:00-16:00 uur
 • Dinsdag 6 december van 15:00 -16:00 uur

Meld je hier aan voor  het groepstraject

Persoonlijke coaching

Wil je liever één-op-één coaching? Dan kun je er ook voor kiezen je aan te melden voor een persoonlijk traject. Het is wetenschappelijk bewezen dat individuele coaching een belangrijke succesfactor is om te stoppen met roken. Dit is ook de reden waarom de begeleiding door de SmokeFree coach de kans op jouw rookvrije toekomst flink vergroot. Je bepaalt zelf wanneer je stopt. Jouw SmokeFree coach belt je op een afgesproken tijdstip, wanneer het jou uitkomt.

De voordelen op een rij:

 • Coaching waar en wanneer het jou uitkomt
 • Bewezen effectieve methode
 • Positieve coaches met kennis van zaken
 • Geen eigen kosten door vergoeding zorgverzekeraar (mits nog geen traject dit jaar gevolgd)

De begeleiding van jouw persoonlijke coach heeft een duur van drie maanden. Na de telefonische intake zullen er nog 6 belmomenten volgen.

Aanmelden

Meld je hier aan voor de inspiratiesessie, het groepstraject of individuele begeleiding bij het stoppen met roken.

Het grootste cadeau voor jezelf, is een goede gezondheid

Over SmokeFree

Wij zijn SmokeFree! Een team van positieve, professionele coaches die jou willen begeleiden in de stap die je hebt gezet naar een rookvrij leven. We hebben ruime ervaring met personal coaching, zowel via telefoon als face-to-face. De wens om te stoppen met roken is een mooie wens, die we graag ondersteunen door onze kennis en ervaring.

Wat zeggen anderen?

Alles bekijken
Klantverhaal | 16 april 2023
Klantverhaal Annette Franken (60)

Ik ben heel trots op mezelf dat het stoppen met roken gelukt is. Toen ik rookte was ik erg benauwd. Ik hoestte de hele dag. Nu ik gestopt ben met roken hoest ik niet meer en ben ik ook niet meer zo be ...

Lees meer
Alles bekijken